Kælder

Under den ældste del af huset er der en gammel granitkælder. Den gamle ovn i kælderen må ikke bruges, da den ikke kan godkendes af skorstensfejeren.

Der er altid køligt i kælderen, og indtil videre har vi kun brugt den til opbevaring af grøntsager, sodavand, øl ol.

På væggen i kælderen hænger vandslangen, der kan trækkes op til bålpladsen eller grillen, hvis det er meget tørt.

Laden

I laden står 2 voksencykler og en juniorcykel til fri afbenyttelse. HUSK selv cykelhjelm. Nøglerne til cyklerne hænger i nøgleboxen uden for indgangsdøren. I laden finder I havemøbler og stole til afslapning.

Ketchere, bolde, pile til dart ol har også deres plads i laden.

Desuden er det her buskrydderen, beskyttelsesudstyret og andet godt til fysisk arbejde findes. Instruksen til buskrydderen findes i stuen i reolen i A4 mappen med brugsanvisninger og vejledninger.

I den gamle vognport til højre for laden ligger der brænde til fri afbenyttelse. I må meget gerne efterlade brændekurven i stuen fuld – især om vinteren.

Grunden

Grunden ligger som naturgrund med løvskov nærmest og nåleskov i baggrunden. Der er en bålplads og brænde, der giver mulighed for hygge, snobrødsbagning ol.

Det har overrasket os, at græs på en naturgrund i Sverige også vokser! Bliver nogle af vores besøgende grebet af lyst til fysisk aktivitet, vil vi sætte stor pris på, hvis I gider gå en tur med buskrydderen. Husk at iføre jer beskyttelses hjelm med “visir” pga faren for træstumper på afveje.