Om huset

Huset i Brunnshult er på ca. 200 m2 fordelt på 2 plan. Under halvdelen af huset er der en gammel granitkælder, som indtil videre kun bruges til kølig opbevaring af grøntsager, sodavand, øl, vin osv.

Stueplan

I stueplan findes en lille forstue med indgang til gæsteværelset med 2 enkeltsenge. Bag døren i gæsteværelset står en IKEA-barnestol.

Fra forstuen går man videre ind i køkkenet. Man kan sidde 12-14 mennesker omkring bordet. Ekstra klapstole findes i kælderen. Køkkenet er nogenlunde veludstyret, men mangler der noget, hører vi gerne om det, så det manglende kan blive anskaffet.

I stueplan findes endvidere et gæstetoilet og et “bryggers”, hvor man altid kan lede efter det, man ikke kan finde andre steder. Her opbevarer vi bl.a. ekstra køkkenruller, diverse affaldsposer, toiletpapir, rengøringsmidler, støvsuger etc.  Desuden findes et ekstra køleskab og vaskemaskinen her. Hynderne til havemøblerne ligger i den store “plast” kiste i bryggerset.

I dagligstuen i reolen findes 2 mapper. Den ene indeholder diverse brugsanvisninger, i den anden har vi samlet en del brochurer med mulige aktiviteter i området. Finder I flere af den slags, må I meget gerne sætte et eksemplar i mappen til os.